18 юни 2009 г.

Making Worlds, Daniel Birnbaum

Картинки от изложбата на Даниел Бирнбаум. *Това е Томас Сарацено с дългото заглавие "Galaxies Forming along Filaments, like Droplets along the Strands of a Spider's Web".


Това е работа на Симон Старлинг, "Wilhelm Noack oHg", 2006 Представлява прожекционен апарат с много дълга лента, която преминава през всички тези ролки докато достигне прожекционния обектив.Ханс Петер Фелдман "Игра на сенки"


Ханс-Петер Фелдман е събирал всевъзможни предмети, които се движат върху малки въртележки, а отзад се прожектират техните силуети.
Една от рисунките на Пеперщайн.


Имаше отделено достойно място на Волфганг Тилманс. Това е един от хората, които са променили съвременната фотография. Снимките с които разполагам са пълен провал, за това вижте неговия сайт, където щедро са качени много негови фотографии и текстове за него.
http://www.tillmans.co.uk/
Тази гора от огромни и пищни цветове изглежда приказно изпод сумрачното осветление на залата. Инсталацията е на Натали Дюрберг и се нарича "Експеримент" Освен цветята има два екрана с прожекции на анимирани фигурки от глина.
*Извинявам се за качеството на снимките

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Уважаеми читатели и гости на AAD foundation, модераторите на блога имат право да скриват или изтриват мнения, когато те съдържат:

- спам или непоискани търговски съобщения
- нецензурни или вулгарни изрази, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа
- призиви към расова дискриминация, етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие
- обидни описания на физически, интелектуални или морални качества на конкретни личности
- порнографско съдържание или съдържание, нарушаващо авторските права
-нямат отношение по темата на материала